title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Sentence connectors

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  Your auntie is resting in the next room. So walk softly ______ disturb her.
               
    (A) so as to  
(B) in order to
    (C)

so as not to

 
    (D) so that  
               
2.   ______ you are so interested, I won't persuade you to give up. ______ do check with the agent before you purchase it.
               
    (A) If, In order  
(B)

As, However

    (C) Unless, Though  
    (D) Because of, So  
               
3.   Tea should be served in every meeting ______ the members will not be sleepy.
               
    (A) although  
(B) even if
    (C) as  
    (D)

so that

 
               
4.   ______ she adds salt. ______ she pours in the milk. ______ she beats the eggs.
               
    (A) Before, Second, Third  
(B) After, So, Then
    (C)

First, Secondly, Finally

 
    (D) Then, So, Finally  
               
5.   The boys encountered lots of problems ______ trying to get to the island. ______ they managed to reach the island in time before the sharks came.
               
    (A)

while, Nevertheless

 
(B) during, Nevertheless
    (C) then, However  
    (D) as, However  
               
6.   Sheila has not bothered to tidy up her room ______ her cousin came to stay.
               
    (A) then  
(B)

since

    (C) as  
    (D) in order  
               
7.   ______ her shortcomings, she is lucky to get the job.
               
    (A) However  
(B) As a result
    (C)

In view of

 
    (D) Consequently  
         
8.   ______ the monsoon season, the fishermen managed to obtain a good income.
         
    (A) Even  
    (B) As  
    (C) Although  
    (D)

In spite of

 
         
9.   Steven could not eat curry and ______ could David.
         
    (A) so  
    (B)

neither

 
    (C) either  
    (D) but  
         
10.   ______ Mr. Lee and Mr. Abdullah came to the company ______ the manager was not in.
         
    (A) As well as, and  
    (B)

Both, but

 
    (C) Although, and  
    (D) Neither, but  
         

Sponsored Links

 

    Answers

1C    2B    3D    4C    5A    6B    7C    8D    9B    10B

 
 
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014

 
 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays