title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

TOEFL  Vocabulary

Next>>

   

TOEFL Vocabulary

English Conversation

English Grammar

American Idioms

English Comprehension

English Summary

English News

Business Idioms

 

1.

  A somber winter day is not good for making an excursion.
               
    (A)

gloomy

 
(B) brilliant
    (C) jocund  
    (D) blithe  
               
2.   The heavy meal and the overheated room made us all somnolent and indifferent to the speaker.
               
    (A)

drowsy

 
(B) active
    (C) heedful  
    (D) alert  
               
3.   The speaker's sonorous voice resounded through the hall.
               
    (A) delicate  
(B)

resonant

    (C) faint  
    (D) flat  
               
4.   What a soothsayer predicts is not always true.
               
    (A) radical  
(B) heathen
    (C)

prophet

 
    (D) pagan  
               
5.   The sooty buildings are eyesores to the city.
               
    (A) brown  
(B)

black

    (C) yellow  
    (D) red  
               
6.   Harry, a sophisticated man, has seen many people come and go.
               
    (A) naive  
    (B) ingenuous
    (C) green  
    (D)

worldly-wise

 
               
7.   The mendicant lived in a sordid hut.
               
    (A)

squalid

 
    (B) immaculate
    (C) chaste  
    (D) cozy  
         
8.   A new sorority, led by an active feminist, was founded in their college.
         
    (A) fraternity  
    (B) bridge club  
    (C) sorcery  
    (D)

social club for female students

 
         
9.   The thousands of spangles on her dress sparkled in the glare of the stage lights.
         
    (A) spans  
    (B) spurs  
    (C) souvenirs  
    (D)

small metallic pieces used for ornamentation

 
         
10.   The student, living away from home, was sparing in his expenditures.
         
    (A) dissipating  
    (B) prodigal  
    (C)

frugal

 
    (D) profuse  
         
 
    Answers

1A   2A   3B   4C   5B   6D   7A   8D   9D   10C

 
 
 
   

   

A

002  003  004  005  006  007  008  009  010  011  012  013  014  015
B 017  018  019  020  021  022  023  024  025  026
C 028  029  030  031  032  033  034  035  036  037  038  039  040  041  042  043  044  045  046  047  048  049 
D 051  052  053  054  055  056  057  058  059  060  061  062  063  064  065  066  067  068 
E 070  071  072  073  074  075  076  077  078  079  080  081  082  083  084  085
F 087  088  089  090  091  092  093  094  095  096  097  098  099 
G 101  102  103  104  105  106  107  108
H 110  111  112  113  114  115  116
I 118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133
J 135  136
K 138
L 140  141  142  143  144  145  146
M 148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159
N 161  162  163  164
O 166  167  168  169  170  171 
P 173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201
Q 203  204
R 206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223
S 225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260 
T 262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276 
U 278  279  280  281
V 283  284  285  286  287  288  289  290  291
W 293  294  295  296  297
XYZ 299
Sponsored Links
 
 
 

American Slang

English Proverbs

English Exercises

Common English mistakes

Ancient Chinese stories

Junior English essays

High school English essays

Lower Secondary English essays