title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A | Links  ]

[ English BooksEnglish Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Movies Lines | Advertisements ]

<<Prev

TOEFL  Vocabulary

Next>>

   

TOEFL Vocabulary

English Conversation

English Grammar

American Idioms

English Comprehension

English Summary

English News

Business Idioms

 

1.

  Those two countries are often on the brink of war.
               
    (A)

verge

 
(B) fledge
    (C) field  
    (D) fiasco  
               
2.   The new novel enjoys a brisk sale.
               
    (A)

lively

 
(B) torpid
    (C) sluggish  
    (D) hoary  
               
3.   She bristled up at the remark.
               
    (A)

got angry

 
(B) felt pleased
    (C) became blithe  
    (D) grew jovial  
               
4.   Mr. Young has a brittle temper.
               
    (A) easy-going  
(B) happy-go-lucky
    (C) merry-making  
    (D)

easily angered

 
               
5.   They had a broil over who was at fault.
               
    (A)

brawl

 
(B) brink
    (C) brim  
    (D) bridal  
               
6.   The widow never ceased to brood over her lost husband.
               
    (A) sit on to hatch  
(B)

dwell on in thought

    (C) stand by to await  
    (D) run to meet  
               
7.   A great man often cannot brook a rival.
               
    (A)

tolerate

 
(B) defeat
    (C) hurt  
    (D) conquer  
         
8.   The student browsed through the book looking for illustrations.
         
    (A) delved into  
    (B) dug into  
    (C) pored over  
    (D)

leafed through

 
         
9.   He got an ugly bruise when he fell.
         
    (A) leak  
    (B) lease  
    (C) bunch  
    (D)

injury

 
         
10.   Don't be shocked if you are greeted with a brusque welcome.
         
    (A)

curt

 
    (B) warm  
    (C) enthusiastic  
    (D) ardent  
 
    Answers

1A   2A   3A   4D   5A   6B   7A   8D   9D   10A

 
 
 

A

002  003  004  005  006  007  008  009  010  011  012  013  014  015
B 017  018  019  020  021  022  023  024  025  026
C 028  029  030  031  032  033  034  035  036  037  038  039  040  041  042  043  044  045  046  047  048  049 
D 051  052  053  054  055  056  057  058  059  060  061  062  063  064  065  066  067  068 
E 070  071  072  073  074  075  076  077  078  079  080  081  082  083  084  085
F 087  088  089  090  091  092  093  094  095  096  097  098  099 
G 101  102  103  104  105  106  107  108
H 110  111  112  113  114  115  116
I 118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133
J 135  136
K 138
L 140  141  142  143  144  145  146
M 148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159
N 161  162  163  164
O 166  167  168  169  170  171 
P 173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201
Q 203  204
R 206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223
S 225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260 
T 262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276 
U 278  279  280  281
V 283  284  285  286  287  288  289  290  291
W 293  294  295  296  297
XYZ 299
 
 
 

American Slang

English Proverbs

English Exercises

Common English mistakes

Ancient Chinese stories

Junior English essays

High school English essays

Lower Secondary English essays