title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

Places ( nouns )

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  The convicted murderer was sent to ______ for life.
               
    (A) pulpit  
(B) asylum
    (C) prison  
    (D) pantry  
               
2.   The bear hibernates in its ______ in winter.
               
    (A) hole  
(B) den
    (C) camp  
    (D) hive  
               
3.   The shepherd dog is driving the sheep into the ______.
               
    (A) lair  
(B) den
    (C) pen  
    (D) dugout  
               
4.   Nowadays few Eskimos live in ______, which are made of ice blocks.
               
    (A) tents  
(B) igloos
    (C) tepees  
    (D) wigwams  
               
5.   The villagers attend Sunday service in that ______.
               
    (A) emporium  
(B) brewery
    (C) dispensary  
    (D) chapel  
               
6.   The dark ______ used to be a place to lock up prisoners in the old days.
               
    (A) dump  
    (B) dungeon
    (C) hangar  
    (D) cache  
               
7.   There are more than a hundred birds in the ______.
               
    (A) dairy  
    (B) aviary
    (C) greenhouse  
    (D) granary  
         
8.   The ______ is a fun place for young children to meet other children.
         
    (A) nursery  
    (B) nunnery  
    (C) laundry  
    (D) orphanage  
         
9.   There is a wide variety of colorfully decorated ______ at the open-air-night market.
         
    (A) stores  
    (B) courts  
    (C) shops  
    (D) stalls  
         
10.   A large crowd was waiting on the ______ to watch the valuable sculptures being unloaded from the boat.
         
    (A) port  
    (B) quay  
    (C) observatory  
    (D) beach  
 
    Answers

1C   2B   3C   4B   5D   6B   7B   8A   9D   10B

 
 
   
Sponsored Links
 

001     002     003     004     005     006     007     008     009     010

 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays