title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

Places ( nouns )

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  He keeps his pet fish in a big ______ in his home.
               
    (A) archive  
(B) aquarium
    (C) abattoir  
    (D) aviary  
               
2.   The airplane was taken to the ______ for repairs.
               
    (A) hanger  
(B) hangar
    (C) garage  
    (D) gallery  
               
3.   The ______, one level below ground floor, is where you can find all the food stalls.
               
    (A) penthouse  
(B) rooftop
    (C) basement  
    (D) balcony  
               
4.   There are a lot of cows on the ______ farm.
               
    (A) diary  
(B) dairy
    (C) daily  
    (D) aviary  
               
5.   There were five double-decker bunk beds in each ______.
               
    (A) gymnasium  
(B) auditorium
    (C) museum  
    (D) dormitory  
               
6.   There is a ______ up in that tree and you may be stung by bees if you get too close.
               
    (A) nest  
    (B) coop
    (C) sty  
    (D) hive  
               
7.   The ______ is rather smelly but the pigs do not seem to mind at all.
               
    (A) lair  
    (B) sty
    (C) stable  
    (D) den  
         
8.   The nuns in the ______ are planning to build a school next to it.
         
    (A) convent  
    (B) barracks  
    (C) igloo  
    (D) quay  
         
9.   They are shooting a movie in the film ______. The red light outside the door is on.
         
    (A) studio  
    (B) stadium  
    (C) stable  
    (D) sty  
         
10.   If we have time, we may go to a ______ in Florida for the weekend.
         
    (A) ward  
    (B) resort  
    (C) sanatorium  
    (D) godown  
         
Sponsored Links
 
    Answers

1B   2B   3C   4B   5D   6D   7B   8A   9A   10B

 
 
   
 

001     002     003     004     005     006     007     008     009     010

 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays