title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Miscellaneous

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  The gazelle was ______ by the lioness.
               
    (A) attacked  
(B) attacks
    (C) will attack  
    (D) is attacking  
               
2.   My birthday party was awesome. I can't wait ______ my next birthday comes around.
               
    (A) since  
(B) until
    (C) because  
    (D) despite  
               
3.   The thief jumped ______ the ledge to get away from the guards.
               
(A) at
(B) through
    (C) along  
    (D) off  
               
4.   The kingdom was ______ by a wise king and his kind wife.
               
    (A) ruling  
(B) ruled
    (C) rules  
    (D) rule  
               
5.   Tommy and Delores ______ going to have brunch at the school canteen later.
               
    (A) are  
(B) is
    (C) was  
    (D) were  
               
6.   He just stared _______ at the beautiful woman.
               
    (A) stupidly  
(B) clumsily
    (C) cleverly  
    (D) slowly  
               
7.   She did not sleep for 48 hours so that she could finish her work. Have you ever had an employee ______ her ?
               
    (A) committed  
(B) more committed
    (C) most committed  
    (D) as committed as  
         
8.   I cannot believe I put a do-it-yourself desk together all by ______.
         
    (A) yourselves  
    (B) himself  
    (C) myself  
    (D) ourselves  
         
9.   "I did not run a red light, ______ I ?" the driver asked the traffic policeman who had stopped him.
         
    (A) do  
    (B) did  
    (C) does  
    (D) done  
         
10.   Sara and her brother ______ to the zoo tomorrow.
         
    (A) goes  
    (B) go  
    (C) are going  
    (D) had gone  
         

Sponsored Links

 

     
    Answers

1A   2B   3D   4B   5A   6A   7D   8C   9B   10C

     
 
 
 

251    252    253    254    255    256    257    258    259    260    261    262    263    264    265    266    267    268    269    270    271    272    273    274    275    276    277    278    279    280    281    279    283    284    285    286    287    288    289    290    291    292    293    294    295    296    297    298    299    300    301    302    303    304    305    306    307    308    309    310    311    312    313    314    315    316    317    318    319    320    321    322    323    324    325    326    327    328    329    330    331    332    333    334    335    336    337    338    339    340    341    342    343    344    345    346    347    348    349    350    351    352    353    354    355    356    357    358    359    360    361    362    363    364    365    366    367    368    369    370    371    372    373    374    375

miscellaneous 01

 
 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays