title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Adjectives

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  He has become a ______ person after leaving that gang of mischievous boys.
               
    (A) best  
  (B) as good as
    (C) better  
    (D) good  
               
2.   The man was attacked with a ______ object.
               
    (A) sharpest  
(B) sharp
    (C) sharper  
    (D) as sharp as  
               
3.   You are very ______, risking your life to save that little girl from being hit by the car.
               
    (A) brave  
(B) as brave as
    (C) braver  
    (D) bravest  
               
4.   Raise your arm ______ you can and do the wave !
               
    (A) highest  
(B) as high as
    (C) higher  
    (D) high  
               
5.   We were hoping to find a ______ place to hold Sanchez's birthday party than this one.
               
    (A) more cheerful  
(B) as cheerful as
    (C) most cheerful  
    (D) cheerful  
               
6.   I wish more people were ______ you, Mr. Walter.
               
    (A) more generous  
    (B) most generous
    (C) as generous as  
    (D) generous  
               
7.   "I wish for a ______ world to live in than this one," said the first contestant in the beauty pageant.
               
    (A) more peaceful  
    (B) as peaceful as
    (C) most peaceful  
    (D) peaceful  
         
8.   That ballerina is very tall but she was ______ the other petite ballerinas.
         
    (A) most graceful  
    (B) more graceful  
    (C) graceful  
    (D) as graceful as  
         
9.   Let's watch ______ show than this one. It's getting kind of boring.
         
    (A) as exciting as  
    (B) a most exciting  
    (C) an exciting  
    (D) a more exciting  
         
10.   I met the ______ man at the party. There is no one else like him in this whole world.
         
    (A) wonderful  
    (B) most wonderful  
    (C) as wonderful as  
    (D) more wonderful  
         
Sponsored Links
 
    Answers

1C   2B   3A   4B   5A   6C   7A   8D   9D   10B

 
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014    015    016    017    018    019    020    021    022    023    024    025    026    027    028    029    030    031    032    033    034    035    036    037    038    039    040    041    042    043    044    045    046    047    048    049    050    051    052    053    054    055    056    057    058    059    060    061    062    063    064    065    066    067    068    069    070    071    072    073    074    075    076    077    078    079

 

Sponsored Links

 

 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High school English essays
Lower Secondary English essays