title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

Quiz

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  A lock is better than ______.
               
    (A) trust  
(B) worry
    (C)

suspicion

 
    (D) fear  
               
2.   When spider webs ______, they can tie up a lion.
               
    (A) grow  
(B) deceive
    (C)

unite

 
    (D) mend  
               
3.   When its time has arrived, the prey becomes the ______.
               
    (A) hungry  
(B) wary
    (C)

hunter

 
    (D) dinner  
               
4.   A hedge between keeps friendship ______.
               
    (A) mean  
(B)

green

    (C) live  
    (D) wise  
               
5.   Your neighbor's ______ are the sweetest.
               
    (A) children  
(B) roses
    (C)

apples

 
    (D) smiles  
               
6.   With money you are a ______; with no money, a worm.
               
    (A) fool  
    (B) king
    (C)

dragon

 
    (D) lion  
               
7.   He stole my ______.
               
    (A) shirt  
    (B)

thunder

    (C) banana  
    (D) money  
         
8.   What does "rack one's brains" mean ?
         
    (A) let the brain have a rest  
    (B) damage one's brain  
    (C) can't think out solutions to the problem  
    (D)

think very hard or for a long time.

 
         
9.  

Mice give me ______ !

         
    (A) creeps  
    (B)

the creeps

 
    (C) creep  
(D) the creep
         
10.   Once in a blue ______ .
         
    (A) lagoon  
    (B) balloon  
    (C)

moon

 
    (D) shoe  
         

Sponsored Links

 

    Answers  
         
    1C   2C   3C   4B   5C   6C   7B  8D   9B   10C  
 
     
 

01      02      03      04      05      06      07      08      09      10

 

Sponsored Links

 

 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays