title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A | Links  ]

[ English BooksEnglish Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Movies Lines | Advertisements ]

<<Prev

English Exercises > Vocabulary

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  Do not work so hard. You ought to stop and smell the ______.
               
    (A) flowers  
(B) fresh air  
    (C) perfume  
    (D) roses  
               
2.   He was really in a ______ when his teacher realized that his essay was not an original piece of work.
               
    (A) jelly  
(B) berry
    (C) pickle  
    (D) stew  
               
3.   The man was up in ______ when he discovered that he had been cheated.
               
    (A) eyes  
(B) arms
    (C) legs  
    (D) fists  
               
4.   According to this ______, A-One Fashion is having a sale today.
               
    (A) catalogue  
(B) manual
    (C) flyer  
    (D) brochure  
               
5.   He always keeps me at ______ length and does not treat me as a close friend.
               
    (A) shoulders'  
(B) arm's
    (C) hand's  
    (D) foot's  
               
6.   The hungry boys descended upon their packed lunches like a pack of ______.
               
    (A) hyenas  
    (B) sharks
    (C) bears  
    (D) wolves  
               
7.   This mixture of paints has a completely different color from the ______ colors.
               
    (A) consistent  
    (B) constituent
    (C) constant  
    (D) considerate  
         
8.   Although he was good enough to get the top award, he was only given a ______ prize.
         
    (A) consolation  
    (B) consultation  
    (C) condolence  
    (D) complimentary  
         
9.  

The state of the workers' living quarters is ______.

         
    (A) apprehensive  
    (B) appalling  
    (C) appealing  
(D) apparent
         
10.   There are other more meaningful things in life than fame and ______.
         
    (A) fairness  
    (B) fortune  
    (C) fashion  
    (D) fragrance  

 

    Answers

1D   2C   3B   4C   5B   6D   7B   8A   9B   10B

 
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014    015    016    017    018    019    020    021    022    023    024    025    026    027    028    029    020    031    032    033    034    035    036    037    038    039    040    041    042    043    044    045    046    047    048    049    050    051    052    053    054    055    056    057    058    059    060    061    062    063    064    065    066    067    068    069    070    071    072    073    074    075    076    077    078    079    080    081    082    083    084    085    086    087    088    089    090    091    092    093    094    095    096    097    098    099    100    101    102    103    104    105    106    107    108    109    110    111    112    113    114    115    116    117    118    119    120    121    122    123    124    125    126    127    128    129    130    131    132    133    134    135    136    137    138    139    140    141    142    143    144    145    146    147    148    149    150    151    152    153    154    155    156    157    158    159    160    161    162    163    164    165    166    167    168    169    170    171    172    173    174    175    176    177    178    179    180    181    182    183    184    185    186    187    188    189    190    191    192    193    194    195    196    197    198    199    200    201    202    203    204    205    206    207    208    209    210    211    212    213    214    215    216    217    218    219    220    221    222    223    224    225    226    227    228    229    230    231    232    233    234    235    236    237    238    239    240    241    242    243    244    245    246    247    248    249    250    251    252    253    254    255    256    257    258    259    260    261    262    263    264    265    266    267    268    269    270    271    272    273    274    275    276    277    278    279    280    281    282    283    284    285    286    287    288    289    290    291    292    293    294    295    296    297    298    299    300    301    302    303    304    305    306    307    308

 

 

 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays