title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Similes and Metaphors

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  My mother does not like me to go out with him because he is as wily as a ______.
               
    (A) wolf  
(B) wizard
    (C) fox  
    (D) lily  
               
2.   The child was as hungry as a ______. He ate up a full bowl of rice in minutes.
               
    (A) dog  
(B) wolf
    (C) fox  
    (D) pig  
               
3.   This bus is as slow as a ______. We may not be able to reach there on time.
               
    (A) bear  
(B) clock
    (C) tortoise  
    (D) snake  
               
4.   She likes spoiling people's fun. She is really a ______.
               
    (A) couch potato  
(B) wet blanket
    (C) hard nut  
    (D) hard bargain  
               
5.   She exercises regularly and keeps herself as fit as a ______.
               
    (A) flower  
(B) fiddle
    (C) fish  
    (D) falcon  
               
6.   I find him extremely annoying; he is getting under my ______.
               
    (A) brain  
    (B) arms
    (C) back  
    (D) skin  
               
7.   Her heart ______ when she learnt that she had not been given the job.
               
    (A) jerked  
    (B) sank
    (C) jumped  
    (D) shattered  
         
8.   The boxer was fighting like a ______ and overpowered his opponent.
         
    (A) tiger  
    (B) gorilla  
    (C) snake  
    (D) wolf  
         
9.   His punches were as ______ as lightning and caught his opponent by surprise.
         
    (A) sharp  
    (B) dazzling  
    (C) brilliant  
    (D) quick  
         
10.   This is a ______ scheme. No way am I going to be part of it.
         
    (A) lily-livered  
    (B) blood red  
    (C) hare-brained  
    (D) greenhorn  
         

Sponsored Links

 

    Answers

1C   2B   3C   4B   5B   6D   7B   8A   9D   10C

 
 
 
 

001    002    003    004    005

 
 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High school English essays
Lower Secondary English essays