title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Question tags

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  They played hockey last Saturday, ______ they ?
               
    (A) don't  
(B) didn't
    (C) does  
    (D) did  
               
2.   The foreign exchange student is from German, ______ he ?
               
    (A) isn't  
(B) aren't
    (C) wasn't  
    (D) weren't  
               
3.   Did you feel that ? That wasn't an earthquake, ______ it ?
               
    (A) is  
(B) were
    (C) was  
    (D) are  
               
4.   Salina bought a new car, ______ she ?
               
    (A) don't  
(B) didn't
    (C) does  
    (D) did  
               
5.   You haven't been to the new library, ______ you ?
               
    (A) hasn't  
(B) have
    (C) has  
    (D) haven't  
               
6.   You didn't punch Roy, ______ you ?
               
    (A) don't  
(B) didn't
    (C) does  
    (D) did  
               
7.   Rachel wrote that letter, ______ she ?
               
    (A) don't  
(B) didn't
    (C) does  
    (D) did  
         
8.   You can still talk, ______ you ?
         
    (A) will  
    (B) won't  
    (C) can't  
    (D) can  
         
9.   You won't leave me here all alone, ______ you ?
         
    (A) will  
    (B) won't  
    (C) can't  
    (D) can  
         
10.   Andrea had replied your email last night, ______ she ?
         
    (A) hasn't  
    (B) haven't  
    (C) hadn't  
    (D) isn't  
         

Sponsored Links

 

    Answers

1B   2A   3C   4B   5B   6D   7B   8C   9A   10C

 
 
     
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014    015    016    017    018    019    020    021    022

 
 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays