title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Idiomatic Phrases

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  "Erm... Thank you," he ______ as I dropped a mint onto his outstretched palm.
               
    (A) hollered  
(B) bellowed
    (C) grumbled  
    (D) mumbled  
               
2.   I smiled at him in a bid to ______ the tension.
               
    (A) ease  
(B) release
    (C) unleash  
    (D) appease  
               
3.   "Where are you going ?" I ______ curiously as I approached.
               
    (A) hailed  
(B) queried
    (C) spluttered  
    (D) interrogated  
               
4.   When he turned around and saw me, the look of apprehension on his face ______.
               
    (A) dissolved  
(B) dissipated
    (C) disintegrated  
    (D) disseminated  
               
5.   "Don't worry. Help is on the way," Father ______ me as Mother whipped out her mobile phone and called for the ambulance.
               
    (A) reassured  
(B) reminded
    (C) reprimanded  
    (D) interrogated  
               
6.   Our hearts ______ until we heard the wailing of the sirens.
               
    (A) took to our heels  
    (B) palpitated with anxiety
    (C) conveyed our gratitude  
    (D) cowered in fear  
               
7.   While she was waiting in line, a man was loitering around the area, ______ for unsuspecting victims.
               
    (A) on the prowl  
    (B) into prompt action
    (C) in a commanding voice  
    (D) with a grateful smile  
         
8.   Seeing that ______, the thief picked up the laptop and mobile phone with seasoned swiftness.
         
    (A) he had ill intent  
    (B) the coast was clear  
    (C) it was a rude awakening  
    (D) the casualty was in clear view  
         
9.   Leaping to their feet, they chased the thief on behalf of the ______.
         
    (A) relentless blows  
    (B) man's gaunt face  
    (C) damsel in distress  
    (D) aggressive youths  
         
10.   "Thank ... thank you !" Rachel managed to ______ as she bent over to catch her breath.
         
    (A) recover herself  
    (B) convey her gratitude  
    (C) rain kicks and punches  
    (D) cry at the top of her voice  
         

Sponsored Links

 

    Answers

1D   2A   3B   4B   5A   6B   7A   8B   9C   10B

 
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014    015    016    017    018

 
 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High school English essays
Lower Secondary English essays