title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A ]

[ English Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Advertisements ]

Sponsored Links

<<Prev

English Exercises > Determiners

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  How ______ money did they steal ?
               
    (A) a little  
(B) few
    (C)

much

 
    (D) many  
               
2.   A ______ of elephants destroyed the plants.
               
    (A) litter  
(B) troop
    (C) pack  
    (D)

heard

 
               
3.   On Sundays there is not ______ traffic along this road.
               
    (A) many  
(B)

much

    (C) few  
    (D) several  
               
4.   I gave her a ______ of flowers.
               
    (A)

bouquet

 
(B) suit
    (C) forest  
    (D) cluster  
               
5.   How ______ books did you buy ?
               
    (A) much  
(B) few
    (C)

many

 
    (D) some  
               
6.   He has spilt ______ ink on his clothes.
               
    (A) many  
    (B) few
    (C) any  
    (D)

a little

 
               
7.   A ______ of spectators cheered the players.
               
    (A) staff  
    (B)

crowd

    (C) crew  
    (D) gang  
         
8.   There is too ______ sugar in that drink.
         
    (A)

much

 
    (B) many  
    (C) few  
    (D) a little  
         
9.   It rained heavily. Only ______ children came to school.
         
    (A) much  
    (B) many  
    (C)

a few

 
    (D) a little  
         
10.   A flock of ______ crossed the country road.
         
    (A) cattle  
    (B)

sheep

 
    (C) lions  
    (D) wolves  
         

Sponsored Links

 

    Answers  
       
    1C   2D   3B   4A   5C   6D   7B   8A   9C   10B  
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014    015    016    017    018    019    020    021    022    023    024    025    026    027    028    029

 

Sponsored Links

 

 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays