title

Custom Search

 

[ Correct English | Common Errors | Words Differentiation | Sample Letters | Glossary of Correct Usage | Common Sentences | Q & A | Links  ]

[ English BooksEnglish Compositions | Movie Reviews | High School Vocab | Movies Lines | Advertisements ]

English Exercises > Conjunctions

Next>>

   
TOEFL Vocabulary
English Conversation
English Grammar
American Idioms
English Comprehension
English Summary
English News
Business Idioms
 

1.

  Receptionists must be able to relay information ______ pass messages accurately.
               
    (A) or  
(B)

and

    (C) but  
    (D) because  
               
2.   I did not go to the show ______ I had already seen it.
               
    (A) until  
(B)

because

    (C) so  
    (D) but  
               
3.   Mary is a member of the Historical Society ______ the Literary Society.
               
    (A) as  
(B) or
    (C)

and

 
    (D) but  
               
4.   Read over your answers ______ correct all mistakes before you pass them up.
               
    (A) or  
(B)

and

    (C) because  
    (D) while  
               
5.   Keep the food covered ______ the flies will contaminate it.
               
    (A)

or

 
(B) and
    (C) until  
    (D) though  
               
6.   ______ he is thin, he is strong.
               
    (A) But  
(B) As
    (C)

Though

 
    (D) Because  
               
7.   Susie ______ phoned ______ wrote after she left home.
               
    (A) either,  or  
(B)

neither,  nor

    (C) while,  and  
    (D) though,  or  
         
8.   She had an unpleasant experience ______ she was in Thailand.
         
    (A) but  
    (B) and  
    (C) because  
    (D)

while

 
         
9.   The committee rejected the proposal ______ they did not think it was practical.
         
    (A) or  
    (B) but  
    (C) though  
    (D)

because

 
         
10.   John welcomed his guests ______ offered them drinks.
         
    (A)

and

 
    (B) while  
    (C) until  
    (D) as  

 

    Answers

1B    2B    3C    4B    5A    6C    7B    8D    9D    10A

 
 
 

001    002    003    004    005    006    007    008    009    010    011    012    013    014    015    016    017    018    019    020    021    022    023    024    025    026    027    028    029    030    031    032    033    034    035    036    037    038    039    040    041    042    043    044    045    046   047    048    049    050

 

 
 
American Slang
English Proverbs
English Exercises
Common English mistakes
Ancient Chinese stories
Junior English essays
High School English essays
Lower Secondary English essays